Wednesday , 27 January 2021

LSI SHKODER ME KËRKESË NDAJ QEVERISË PËR VLLAZNINË

LSI Shkodër hedh akuza ndaj shtetit për mungesën e vëmendjes ndaj klubit shumsportësh Vllaznia.

Kjo forcë politike kërkon që klubit të futbollit Vllaznia ti zerohen borxhet.

Prej disa ditësh, LSI Shkodër vijon të hedhë akuza ndaj qeverisë për çështje të ndryshme problematike në vend.

Lexoni dhe kete

META: KOHA PËR TË MENDUAR DHE VEPRUAR PËR SHQIPTARËT

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, ka publikuar të dhënat e Eurostat për numrin e azilantëve …