Thursday , 3 December 2020

LUGINA E SHALES “PUSHTOHET” NGA VIZITORET

Këto janë pamjet e luginës së Shalës këtë fillim gushti. Edhe pse në kushte pandemie kjo zonë e konsideruar si Tajlanda e Shqipërisë është pushtuar nga vizitor vendas e të huaj.

Për të shijuar këto bukuri të radha mes alpeve duhet të udhëtosh përreth dy ore me varkë përmes liqenit të komanit. Vizitoret në këtë vend janë kryesisht ditor të cilët të pasionuar pas natyres shijojnë ecjet në mal si dhe ujin e kristaltë të lumit.

Sezoni turistik në luginën e Shalës nis në fund të muajit prill e zgjat deri në muajin nëntor. Interesit te vizitoreve per kete vend i eshte pergjigjur dhe privati me investime, pasi gjate viteve te fundit jane ngritur disa njesi sherbimi dhe akomodimi.

Lexoni dhe kete

PRODHIMI I ENERGJISË SË PASTËR NË SHKODËR

Shkodra është e para në prodhimin e energjisë së pastër. Mesazhi është përcjellë me vendosjen …