LUMNIMI I 39 MARTIREVE TE FESE, PALAJ: SHQIPTARET DUHET TE NDEROJNE HERONJTE DHE MARTIRET E VERTETE

Kisha Katolike perkujton 3 vjetorin e Lumnimit te 39 Martireve te fese dhe 29 vjetorin e mbajtjes se meshes se pare ne Varrezat e Rrmajit nga Dom Simon Jubani. Per famullitarin e Shkodres Dom Vlash Palaj martiret rane per fe e atdhe.

Mos vleresimi i herojve dhe martireve te vertete dhe vleresimi i personave te dyshimte sipas famullitarit Palaj con ne riciklim qe i bene historia duke krijuar paqartesi tek brezat. Duke ju referuar festimeve te 75 vjetorit dhe vendosjes se portreteve te tyre ne bulevardin deshmoret e kombit. Ai shprehet ai regjim ishte radikal dhe djallezor.

Famullitari i Shkodres Palaj shprehet se duhet ne Shqiptaret ta sqarojm ceshtjen me historine tone dhe me vleresimin e martireve dhe herojve te vertete.

Lexoni dhe kete

ABUZIMET NË SHKOLLA, REAGON SHAHINI

Për dhunën apo abuzimin në shkolla me nxënësit reagoi nga salla e kuvendit ministrja e …