Sunday , 21 January 2018

“LUMTURI” NE FUKARALLEK NE TEATRIN “MIGJENI”

“Lumturi“ ne fukarallek eshte titulli i komedise me te re qe do te vihet ne skenen e teatrit “Migjeni” te qytetit te Shkodres. Nje komedi nga Tonin Çekliqi dhe Besnik Çinari. Nderkohe qe do te marrin pjese edhe aktoret e mirenjohur Zyliha Miloti, Drande Xhaj, Anton Krosja dhe aktoret e rinj te qytetit te Shkodres. Regjisori i komedise dhe njekohesisht aktori Besnik Çinari dhe aktorja Zyliha Miloti folen rreth kesaj komedie dhe treguan mesazhin qe kerkon te sjelle te publiku shkodran.

Por, mjeshtri i madh, Besnik Çinari ka edhe nje ankese persa i perket rrogave.

“Lumturi” ne fukarallek do te vendoset ne teatin “Migjeni” ne datat 13,14,15,16 dhe 18,19,20,21 Dhjetor ne oren 18:00.

Lexoni dhe kete

LEZHE, PERKUJTOHET 550-VJETORI I VDEKJES SE SKENDEBEUT

Lezha ka përkujtuar 550-vjetorin e vdekjes së heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti Skënderbeu, ngjarje që …