M.MADHE, BIZNESET DREJT MBYLLJES

Ne qender te malesise se madhe ka pllakosur heshtja dhe varferia. Te paket jane ata te cilet shihen rrugeve pasi pjesa dermuese ka emigruar. Nuk flasin sepse dickaje i tremben, po kjo heshtje nuk eshte pare ne Malesi. Nje vezhgim i shpejte ne qender te Koplikut, aty ku ekonomia eshte tejet e dobet, Reforma ne tatime ka prekur thelle bizneset e ketij qyetti. Nje pjese e mire e tyre eshte mbyllur

Edhe nje pjese tjeter ka dhene likuidimin duke nxjerre tabelen se jepet me qera

 

Me te ardhur ne pushtet qeveria ka ndermarre nje sere masash ekstreme per biznesit duke mos toleruar aspak ne shlyerjen e debive. Kjo ka sjelle ulje te ardhurash e per pasoje mbijetesa e bizneseve eshte e pamundur. Ne keto kushte jane detyruar qe ti mbyllin. Malesoret besuan ne premtime te medha, por qe u kthyen ne bumerang dhe taksa me te larta. Kjo eshte pamja e cila ofrohet ne bizneset e Koplikut ata kane ulur cepenat pasi nuk mund te perballojne taksa te larta te shtetit shqiptar.

Lexoni dhe kete

MARATONA E DHURIMIT TË GJAKUT PËR FËMIJËT TALASEMIKË

Nevoja e madhe e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë ka bërë që Vëllazëria Ungjillore …