M. MADHE, KONSITITUOHET PD- ja.

Zgjidhen 2 nenkryetaret dhe propozohen 4 sekretaret Edhe ne rrethin e Malesise se Madhe eshte mbledhur kryesia e Partise demokratike ndersa eshte bere edhe konstituimi I nekryetareve te kesaj force politike si dhe sekretareve. Ne lidhje me kete mbledhje ka folur edhe kryetari I selise blu ne Malesi te Madhe Pjerin Spathari. Sinkr……… Nderkohe nga Malesia e Madhe ne kuvendin Kombetar te Partise Demokratike do te marrin pjese rreth 100 delegate.

Lexoni dhe kete

“SHQIPERISE I ESHTE THENE JO PER HAPJEN E NEGOCIATAVE”

Gjermania i ka thĂ«nĂ« JO hapjes sĂ« negociatave pĂ«r ShqipĂ«rinĂ«. KĂ«shtu u shpreh kryetari i …