Monday , 25 October 2021

M.MADHE, KTOSH RRUGA E AMORTIZUAR

Ne Bashkine Malesi e madhe problemet jane te shumta. Fshati Ktosh i njesise administrative Gruemire vuan mungesen totale te infrastruktures.

Banoret akuzojne kryetarin e Bashkise Malesi e Madhe Tonin Marinaj i cili nuk po mban asnje premtim te dhene gjate fushates elektorale

Kryetari i Bashkise duhet te mbaje pergjegjesi per problemet e komunitetit, pasi per kete eshte zgjedhur thone banoret teksa apelojne qe te nderhyhet ne kete rruge qe per komunitetin eshte jetike.

Lexoni dhe kete

SHKODËR, 20 VIKTIMA NË 2 VITET E FUNDIT TË TRAFIKIMIT TË QËNIEVE NJERËZORE

Trafikimi i qënieve njerëzore vijon të jetë një fenomen shumë i përhapur në shoqërinë shqiptare. …