Thursday , 22 February 2018

MALESI E MADHE, RRITJA E ÇMIMIT TE UJIT TE PIJSHEM

Mungesa e ujit te pijshem vijon te jete nje problematike e pazgjidhur ne bashkine Malesi e Madhe. Edhe pse pjesa me e madhe e banoreve te kesaj bashkie nuk furnizohen me uje te pijshem, ne asnje periudhe te vitit, paradoksi qendron tek fakti se kjo bashki ka rritur cmimin e ujit te pijshem. E nje gje e tille rendon edhe me teper ne xhepat e qytetareve te bashkise Malesi e Madhe. Kjo ka shkaktuar pakenaqesi te shumta tek qytetaret e Koplikut, ku per Tv Rozafa ato e pranojne se ne pjesen me te madhe te kohes u mungon uji i pijshem. Sipas tyre, rritja e cmimit eshte absurde dhe e papranueshme, pasi nuk kane mundesi ta paguajne per shkak te mungeses se punesimit dhe te ardhurave.

Ne mbledhjen e fundit te Keshillit Bashkiak Malesi e Madhe, ky vendim u shoqerua me debate dhe akuza te forta vecanarisht nga keshilltaret e djathte, te cilet kritikuan edhe drejtorine e ujsjelles-kanalizime.

Lexoni dhe kete

REFORMA E UJIT, SENSIBILIZOHEN QYTETARET NE LEZHE

Reforma e qeverisë për ujin ka sjellë sensibilizim të qytetareve në Lezhë për të shlyer …