Breaking News

MALESI E MADHE, SHUME FAMILJE TE PERJASHTUARA NGA NDIHMA EKONOMIKE

Largimi nga skema e re e ndihmes ekonomike i shume familjeve ne bashkine Malesi e Madhe ka sjelle edhe reagimin e ketyre te fundit. Konkretisht banoret e njesise administrative te Kelmendit, ku kane mbetur jashte kesaj skeme nje numer i konsiderueshem familjesh, thone qe nuk eshte marr parasysh varferia dhe kushtet ekstreme ne te cilat jetojne. E njejta situate paraqitet edhe ne njesite e tjera administrative.

Banoret hedhin akuza ndaj zyres se sherbimit social dhe institucionit te Bashkise Malesi e Madhe per kete problem duke thene se skema e re e ndihmes ekonomike dhe perzgjedhja e familjeve po behet ne baze te ngjyrave politike.

Lexoni dhe kete

KORRUPSIONI NE SISTEMIN ARSIMOR NE VENDIN TONE

Niveli i lartë i korrupsionit në çdo aspekt të sistemit arsimor në Shqipëri dhe mungesa …