Saturday , 31 October 2020

MALESIA E MADHE ENDE NUK KA NISUR HARTIMIN E PLANIT VENDOR

Keshilli bashkiak Malesie madhe ka zhvilluar mbledhjen e tij te radhes. Rikontruskioni i shkollave, kryesisht ate te Bajzes, taksa e pastrimit e cila vjelet pa ofruar sherbime, dhe heqja nga skema e ndihmes ekonomike persona te varfer kane qene shqetesimet e keshilltareve te djathte

 

Ndonese kryeministeri kerkon qe Shkodra te marre shembull nga puna qe po behet ne Bashkine e Malesise se madhe, ne fakt kjo e fundit ende nuk ka nisur punen per planin e ri vendor. Vetem ne kete mbledhje eshte paraqitur nisma per hartimin e planin vendor ne Malesi te Madhe. keshilltari i djathte Gjovalin Veshtaj ka perseritur edhe njehere kerkesen per zevendesimin e keshilltarit Pjerin Spathari me nje tjeter qe do te behet sipas listes zgjedhore.

Pavarsisht diskutimeve ne fund te mbledhjes jane miratuar te gjithas pikat e rendit te dites perkatesisht, dhenja e ndihmes ekonomike dhe paaftesise per mujain gusht, nisja e hartimit te planit vendor Malesie madhe, si dhe rishqyrtim i tarifes se pastrimit dhe karburanteve.

Lexoni dhe kete

GËSHTENJAT E SHKODRËS, TË RREZIKUARA NGA SËMUNDJET

Gështenja shqiptare vitet e fundit është kthyer në produktin më të kërkuar në Itali, por …