Saturday , 20 April 2019

MALESIA E MADHE, GATI PER PROTESTEN E OPOZITES

Partia Demokratike dega Malësi e Madhe ka mbyllur përgatitjet për protestën e 13 prillit të opozitës në Tiranë. Kreu i PD në këtë zonë, Anton Kokaj, thotë se kemi gjetur një gjuhë komunikimi me qytetarët dhe intelektualët e malësisë për protestën dhe ka një organizim shumë të mirë për protestën.

Cdo qytetar i Malësisë së Madhe ka shumë arsye për të marrë pjesë në protestë thekson Kokaj.

Ashtu si në protestat e tjera, edhe në protestën e 13 prillit pritet një pjesëmarrje masive nga Malësia e Madhe.

Lexoni dhe kete

ULQINAKU: TE PROTESTOJME PER TE OFRUAR ZGJIDHJE PER SHQIPTARET

Përveç deklaratës së Partisë Demokratike dega Shkodër, edhe ish-deputetja e PD Izmira Ulqinaku bëri thirrje …