Wednesday , 27 June 2018

MAMOGRAFIA NE POLIKLINIKE JASHTE FUNKSIONIT

Nje jave pas deklarates se titullares se spitalit rajonal Shkoder asgje nuk ka ndryshuar. Mamografia ne poliklinike vijon te jete jashte funksionimit.

Ne fakt kjo mamografi ka muaj qe nuk funksionon. Por Drejtoria tha se te henen do te jete gati. Ndonese sot eshte e premte mamografia vijon te qe jete jashte cdo lloj funksionimi.

Deri kur do te jete ne kete gjendje ende nuk dihet, por ajo qe tashme eshte e sigurte eshte fakti se ne 10 ditet e para te muajt tetor, muaji kunder kancerit te gjirit mamografia e poliklinikes eshte jashte do funksioni.

Lexoni dhe kete

DESHTON MBLEDHJA E ASAMBLESE SE PERGJITHSHME TE VLLAZNISE

Ka dështuar mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme të Vllaznisë, e planifikuar për tu zhvilluar këtë …