Monday , 17 December 2018

MAMURRAS, MUNGESA E RRUGES, PENALIZON TRE FSHATRA

Kjo është rruga në të cilen kalojnë çdo qindra banore të tre fshtrave në zonen përendimore të Mamurrasit.E gjithë gjatësia e këtij segmenti rrugor që lidh fshatrat Ferrtrashe, Marvalake dhe Goleme me qytetin e Mamurrasit është e amortizuar teresisht.Rruga është mbuluar nga gropat që në kohe me shi mbushen me ujë dhe veshtiresojnë lëvizjen.Banoret e zonës thonë se mungesa e infratruktures rrugore po ju shkatërron automjetet, ndërsa thonë se në këtë rrugë nuk është investuar asnjëhere.

Në këto kushte banoret e 3 fshatrave të Mamurrasit thonë se janë të izoluar nga mungesa e rruges.Pavarësisht problematikes që paraqitet në këtë zonë autoritetet lokale vijojnë të heshtin, duke mos dhënë asnjë shpjegim në lidhje me problematiken e ngritur disa here nga banoret.

 

Lexoni dhe kete

NXENESIT NE SHKOLLEN E MESME NE GUR I ZI DALIN NE PROTESTE

Nxënësit e shkollës së mesme të bashkuar në Gur i Zi kanë dalë ditën e …