Tuesday , 16 August 2022

MANASTIRLIU APEL PËR KRYERJEN E MAMOGRAFISË

Nga Shkodra, Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, bëri apel të rëndësishëm për çdo grua për kryerjen e mamografisë falas.

Ajo tha se kemi investuar në spitalet rajonale për mamografinë dhe diagnostikimi i hershëm i kancerit të gjirit të shpëton jetën.

Sipas Manastirliut, pandemia ka sjellë neglizhencë për kryerjen e këtyre kontrolleve…

Lexoni dhe kete

BABANI: SITUATA E ZJARREVE NË VAU I DEJËS E RËNDUAR

Kreu i Bashkisë Vau i Dejës, Mark Babani, ka folur për situatën e zjarreve pas …