Sunday , 17 January 2021

MANASTIRLIU: TESTIMET E SHPEJTA DO VIJNË BRENDA DHJETORIT

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, nga Kuvendi foli për masat që janë marrë në këtë situatë të pandemisë.

Ministrja ka bërë dhe një rezyme të punës se deritanishme sa i përket pandemisë dhe deklaroi se testimet e shpejta do të vijnë në vendin tonë brenda dhjetorit.

Sipas ministres, 250 shtretër i janë shtuar kapaciteteve për vjeshtë dimrin, ndërkohë spitalet rajonale janë para përgatitur.

Lexoni dhe kete

MANASTIRLIU: DO MBETEN NË FUQI MASAT AKTUALE NË VEND

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, dhe përfaqësues të Komitetit Teknik të Ekspertëve dolën këtë të …