MANJANI: DRAFT- PROPOZIMI YNE NUK ISHTE POLITIKE. ZRPP E LEZHES SKANDAL!

Puna ne Zyren e regjistrimit te pasurive ne Lezhe eshte e shpartalluar, dhe me punonjes qe nuk realizojne sherbimet ndaj qytetareve.Kjo ka qene deklarata e Ministrite te Drejtesise Ylli Manjani gjate prezantimit kryeregjistruesit te ri ne hipoeken e Lezhes. Duke iu referuaj kesaj situate, Manjani ka deklaruar se askush nuk do te kete mbrojtjen e askujt pasi jane aty vetem per te sherbyer.Eshte e pafalshme qe ky institucion nuk komunikon me institucionet e tjera vendore dhe nuk e imagjinoj sesi mund te komunikohet me qytetaret.
Nderkohe drafti i paraqitur nga Ministria e Drejtesise tek grupi i eksperteve te reformes ne Drejtesi eshte nje reflektim mbi situaten aktuale dhe nje propozim teknik i eksperteve te caktuar nga kjo ministri dhe se nuk flitet per propozim politik. Ky ka qene komenti qe i ka rezervuar ministri i drejtesise Ylli Manjani grupit te eksperteve te larte qe nuk e shqyrtuan draft projektin e paraqitur prej tyre. Sipas tij ne kete Ceshtje nuk ka vend per diskutim dhe se jane ne pritje te celjes se debatit politike.
Ministri i drejtesise Ylli Manjani ka prezantuar si kryerigjistrues te ri ne hipoteken e Lezhes Ardjan Simonin, i cili menjehere ka deklaruar se do te riktheje besimin e humbur te ketij institucioni tek qytetaret lezhjane.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET E 25 PRILLIT, BILANCI PËR KRIMET ZGJEDHORE

Prokuroria e Përgjithshme përmes një deklarate me shkrim, ka reaguar në lidhje me krimet zgjedhore, …