MARATONA E DHURIMIT TË GJAKUT PËR FËMIJËT TALASEMIKË

Nevoja e madhe e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë ka bërë që Vëllazëria Ungjillore e Shqipërisë bashkë me fondacionin Jo Gjakmarrjes – Po Jetës, të organizojnë një maratonë të dhurimit të gjakut për këto fëmijë. Maratona nisi nga qyteti i Shkodrës.

Maratona do të kalojë në qytete të tjera të Shqipërisë dhe do të mbyllet me 14 qershor në Tiranë, që përkon me ditën botërore të dhurimit të gjakut.

Lexoni dhe kete

HAXHIJA: TAMPON VETËM PËR PERSONAT ME SIMPTOMA

Teste tamponi ka mjaftueshëm në Shkodër, por nuk ka për persona që thjesht duan të …