Monday , 28 September 2020

MARINDA PREKA “QYTETARE NDERI” E LAÇIT

Ish-atletja rekordmene Marinda Preka është nderuar me titullim “Qytetare Nderi” e Laçit nga Bashkia Kurbin. Krahas sukseseve kombëtare ish sportistja është vlersuar edhe për paraqitje fantastike që arriti në aktivitet ndërkombëtare. Në Bashkinë Kurbin u zhvillua një ceremoni kushtuar ish-kampiones së atletikes në nivel kombëtar e ndërkombëtar.

Në fjalën e saj, ish sportistja e u shpreh mjaft krenare për vlerësimin kushtuar karrierës së mrekullueshme.

Dy muaj më parë rekordmenia kurbinase Marinda Preka mori të njëjtin vlerësim edhe nga ana e Bashkisë Berat.

Lexoni dhe kete

NDËRHYRJET E MINISTRISË NË NDIHMË TË TURIZMIT

Pandemia solli një ndikim tepër të madh në sektorin e turizmit. Për këtë, ministria e …