MARKU: POLITIKA KA NDERHYRE NE PUNEN E PROKURORISE

Viti që shkoi ka qenë jo i lehtë për të gjithë për shkak të nisjes së proçesit të vetingut, ndërkohë që politika ka ndërhyrë tek puna e prokurorisë. Kështu u shpreh nga Shkodra, prokurorja e përgjithshme e përkohshme, Arta Marku, teksa mori pjesë në analizën vjetore të Prokurorisë Shkodër.

Proçesin e vetingut mos e shihni si një ndëshkim, por si një mundësi për rikthimin e dinjitetit të munguar në sytë e publikut theksoi Marku.

Në këtë takim merrnin pjesë gjyqtarët të Qarkut Shkodër, ku u diskutuan problematikat e sistemit gjyqësor në vendin tonë.

Lexoni dhe kete

PD SHKODER FTON QYTETARET PER PROTESTEN E 25 MAJIT

Nëpërmjet një deklarate për shtyp, Partia Demokratike dega Shkodër ka ftuar qytetarët që të marrin …