Thursday , 22 February 2018

MARREVESHJA ME GREQINE, TRADHETI KOMBETARE!

Nga Malesia e Madhe, i deleguari per veriun ne Partine Demokratike, Keshnik Çollaku, ka komentuar marreveshjen e arritur mes Shqiperise dhe Greqise. Çollaku komentoi ate qe eshte perfolur ne media per nje zgjerim te Greqise me 12 milje. Sipas tij, nese nje gje e tille eshte e vertete, atehere zgjerimi sjell zaptimin nga Greqia te zones nafte-mbajtese dhe gaz-mbajtese nder me te medha ne mesdhe. Prandaj, kjo eshte nje tradheti kombetare dhe krim qe i behet vendit tone.

Çollaku ben edhe nje krahasim me marreveshjen e bere nga Partia Demokratike ne vitin 2009.

Nder te tjera, Çollaku paralajmeroi se opozita eshte e gatshme te protestoje per kete akt anti-kombetar, i cili do te mbushe jugun e vendit me varreza greke.

Lexoni dhe kete

ANALIZA VJETORE E PARTISE DEMOKRATIKE NE MALESI TE MADHE

Me shume se 3 ore ka zgjatur mbledhja e kryesise se Partise Demokratike ne Malesi …