MARRËVESHJA NË KËSHILLIN POLITIK

Pas përfundimit të takimit në Këshillin Politik kanë reaguar edhe ambasadorët e huaj. Ambasadorja amerikane, Yuri Kim, tha se palët vendosën të dakordësohen për administratën zgjedhore dhe të gjitha palët lëshuan diçka nga vetja për të mirën e Shqipërisë.

Ndërsa, ambasadori i Bashkimit Europian, Luigi Soreca, tha se Shqipëria është pranë integrimit në Bashkimin Europian, sepse është një nga kushtet për çeljen e negociatave kjo reformë.

Lexoni dhe kete

AMULI: RAMA PO MANIPULON SHQIPTARËT

Procesi me të cilin ka hyrë PD është mëse i qartë dhe përzgjedhja e kandidatëve …