MARSHIM SENSIBILIZUES PER DHUNEN SEKSUALE

Studentët e Shkodrës kanë zhvilluar këtë të hënë një marshim paqësor në qytetin e Shkodrës. Marshimi nisi nga fakulteti juridik deri tek Bashkia Shkodër. Arsyeja kishte të bënte me dhunën seksuale që ka përfshirë vendin tonë në ditët e fundit. Studentët kërkuan të mbështesim njëri tjetrin dhe qytetarët duhet të sensibilizohen më tepër.

Në mbështetje të tyre ishin edhe pedagogë dhe qytetarë.

Më pas, ky grup studentësh iu drejtuan edhe policisë vendore Shkodër, për të kërkuar një reagim më të shpejtë nga ana e tyre për këtë fenomen.

Lexoni dhe kete

NDERHYRJE NE INFRASTRUKTURE NE LEZHE

Sezoni turistik në Lezhë po shoqërohet sërish me ndërhyrje infrastrukturore në qytet. Vonesat në vendosjen …