Tuesday , 25 February 2020
Breaking News

MASA DRASTIKE PËR TË NDALUAR AKTIVITETIN KRIMINAL

Shumica e vrasjeve mafioze në Shqipëri ndodhin me automjete të vjedhura ose jo, por plotësisht targa të transportuara nga një mjet në tjetrin. Po mendojmë fort që të kufizojmë mundësinë që një targë të përdoret në dy mjete. Kështu u shpreh ministri i brendshëm Sandër Lleshaj, teksa foli për aktivitetin kriminal në vend.

Deklaratat Lleshaj i bëri gjatë një organizimit të një tryeze për një analizë të situatës dhe disa propozime për ndryshime në Kodin Rrugor, në kuadër të masave për rritjen e sigurisë rrugore.

Lexoni dhe kete

DHUNUAN POLICET E BASHKISE, GJYKATA LE NE BURG VELLEZERIT

Gjykata e Lezhës ka lënë në burg dy vëllezërit nga Shengjini, të cilet tre ditë …