Sunday , 19 January 2020
Breaking News

MASAT E ADZM SHKODËR NË ZONAT E MBROJTURA

Nga Administrata e Zonave të Mbrojtura Shkodër janë marrë të gjitha masat për ruajtjen nga zjarret në zonat e mbrojtura të Qarkut Shkodër. Një gjë e tillë bëhet e ditur nga drejtori i ADZM Shkodër, Agim Dardha. Ai bëri me dije se janë lidhur marrëveshjet me njësitë administrative për krijimin e skuadrave zjarrëfikëse.

Ai foli edhe për parkun kombëtar të Thethit, ku u pyet edhe për rrugën e amortizuar.

Deri tani fatmirësisht nuk ka pasur probleme në këto zona dhe shpresohet që situata të jetë e qetë edhe gjatë muajit gusht.

Lexoni dhe kete

NDËRHYRJE NË URËN E MESIT

Me një gjatësi investimi prej 6 km aksi “Ura e Mesit – Kala e Drishtit” …