MASAT E AKU SHKODER NE 3 MUAJT E PARE TE 2019

Gjatë 3 muajve të parë të këtij viti, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit Shkodër ka ushtruar rreth 300 inspektime, ku ndër to në 62 raste janë dhënë masa administrative me paralajmërim, 13 raste janë në shkelje ligjore por janë marrë edhe masa administrative me gjobë. Një gjë e tillë u bë e ditur edhe nga drejtorja Hasije Sadrija.

Sadrija flet edhe për tregun e ri në Merkatën e Rusit, ku thekson:

Ndër të tjera, drejtorja e AKU Shkodër bëri me dije se aksionet do të vijojnë në të gjitha bizneset apo subjektet e Qarkut Shkodër.

Lexoni dhe kete

MARATONA E DHURIMIT TË GJAKUT PËR FËMIJËT TALASEMIKË

Nevoja e madhe e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë ka bërë që Vëllazëria Ungjillore …