MASAT E AKU SHKODER NE ZONAT TURISTIKE

Në sezonin turistik, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit Shkodër ka hartuar një plan masash. Drejtorja e AKU Shkodër, Hasije Sadrija bën me dije se janë kryer kontrolle në zonë turistike të Shirokës dhe tashmë aksioni është përqëndruar në zonën e Velipojës. Ajo shton se i është dërguar shkresë subjekteve për kushtet që duhet të plotësojnë.

Problematikat kryesore janë kushtet higjeno-sanitare dhe risia e këtij viti është se puna për sezonin turistik ka startuar që në maj.

Ndër të tjera, Sadrija thekson se ka pasur edhe gjoba ndaj subjekteve të ndryshme, por pjesa më e madhe e tyre kanë marrë masa.

Lexoni dhe kete

LIRIMI I HAPESIRES PUBLIKE NE PLAZHIN E VELIPOJES

Lirimi i hapësirës publike në plazhin e Velipojës ishte një nga pikat e diskutuara në …