MASAT E NDERMARRA PER URAT NE VENDIN TONE

Drejtori i Policisë Rrugore, Mithat Tola në një konferencë për shtyp ka folur mbi masat e marra nga policia për rritjen e parametrave të sigurisë. Ai reagoi për herë të parë edhe në lidhje me gjendjen e urave në Shqipëri, duke marrë shkasë nga tragjedia e Genovas, ku 39 vetë humbën jetën nga shembja e papritur, tre ditë më parë. Tola deklaroi se kemi ngritur grupe teknike pune për të verifikuar gjendjen e strukturave dhe të elementeve të sigurisë së urave në Shqipëri.

Ai foli edhe per trafikun dhe hyrjen e emigranteve ne vendin tone.

Shërbimi i Policisë Rrugore në akset rrugore të mbingarkuara, ka vazhduar rregullimin dhe drejtimin e trafikut me orare të zgjatura – për ata drejtues mjeti që me veprimet e tyre në shkelje flagrante të normave të sjelljes, ka marrë masat administrative.

Lexoni dhe kete

FAMILJA BOKRINA HAP DYERT E MORTIT NE OBLIKE

Ne fshatin Oblike te Shkodres, jane hapyr dyert e mortit, per njerin prej viktimave te …