MASAT E POLICISE PER SEZONIN TURISTIK NE LEZHE

Sezoni turistik në Lezhë po shoqërohet me prezence të shtuar të policisë për të garantuar rend dhe siguri për pushuesit. Plani i masave është bërë publik nga Drejtori i Policisë Vendore Ferdinand Mara, sipas të cilit në bregdetin e Shëngjinit dhe Talës janë angazhuar 87 punonjes policie si dhe 3 grupeve të forcave të ndërhyrjes së shpejtë të cilët monitorojnë këto zona.

Policia do të jetë prezence deri në fundin e muajit gusht për të garantuar mbarvajtjen e sezonit turistik në bregdetin e Shëngjinit dhe Tales në Lezhë, ndërkohë deri më tani nuk janë regjistruar ngjarje që cënojnë rendin dhe sigurinë publike.

Lexoni dhe kete

GJYKATA LIRON INSPEKTORET E BASHKISE SHKODER

Gjykata e Shkodres liroi me garanci pasurore dy inspektoret e bashkise se Shkodres qe u …