Breaking News

MASAT E POLICISE PER SEZONIN TURISTIK NE LEZHE

Sezoni turistik do të shoqërohet me shtim të prezences së policisë rrugore në qytetin e Lezhës dhe të Shëngjinit.Shefi i seksionit të qarkullimit rrugor në Drejtorinë Vendore të Policisë Lezhë Adriatik Huti, thotë se numri i reduktuar i efektiveve rrugor gjatw kwsaj periudhe në qytetin e Lezhës lidhet me faktin se një pjese e tyre kanë kaluar me njësinë e autostradave.Sipas Hutit edhe patrullat e rendit do të jenë në mbështetje të policosë rrugore për disiplinimin e qarkullimit.

Sezoni turistik sjellë një fluks të jashtëzakonshem automjetesh që lëvizin në rruget e Qarkut të Lezhës, ndaj dhe prezenca e policisë rrugore në pikat më problematike shihet si domosdoshmeri për të shmangur trafikun.

Lexoni dhe kete

VRASJA E FERDINAND POLISE, DETAJET

“Një motorciklet e llojit TMAX ngjyrë gri, na ka ardhur përballë dhe ka qëlluar në …