Friday , 30 October 2020

MASKAT E DETYRUESHME/ SHKODRANËT TË BINDUR DHE… TË PA BINDUR!

Maskat janë të detyrueshme në ambientet e jashtë, si shkak i pandemisë së COVID 19-të.

Nga ana tjetër në qytetin e Shkodrës qytetarët janë të ndarë në zbatim të urdhërit edhe pse policia ka nisur patrullimet nëpër rrugë me këmbë…

Qeveria Shqiptarë ka vendosur që nga e enjta në gjithë ambientet publike për gjithë qytetarët të jetë e detyrueshme maska.

Gjithashtu ka zbardhur vendimin se kur maska nuk është e detyrueshme që të mbahet, si në automjet me familjen apo edhe në restorante dhe bare kur konsumohet ushim apo pije.

Lexoni dhe kete

MUAJI I NDËRGJEGJËSIMIT PËR KANCERIN E GJIRIT

Operatori i Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor Shkodër, në kuadër të mbylljes së muajit të ndërgjegjësimit …