MASSAFRA: DHUNA PREZENTE NË TË GJITHA NIVELET

Arqipeshkvi i Dioqezit Shkodër-Pult Imzot Angelo Massafra në kuadër të ditës botërore të eleminimit të dhunës, u shpreh se në dhuna buron nga nivelet më të larta.

Ne shohim që edhe në parlament ka gjithkund dhunë. Prandaj duhet që të punojmë që ta eleminojmë këtë fenomen.

Mungesë kulture e quan Massafra përplasjet verbale në parlamention e Shqipërisë mes deputeteve që hyjnë deri tek anëtarët e familjes.

Lexoni dhe kete

LUMI DRIN “MBULOHET” NGA PESHQ TE NGORDHUR

Kjo ishte pamja e Lumit Drin në Lezhë këtë të merkure. Peshq te ngordhur kanë …