MASSAFRA: DREJTUESIT TE HEQIN DORE NGA INTERESI PERSONAL

Arqipeshkvi i Dioqezit Shkodër Pult Imzot Angelo Massafra gjatë meshës së shenjte kushtuar zojës së Shkodrës ka bërë apel tek politika që të heqin dorë nga interesi personal, por të punojnë për interesin e përbashkët publik.

Pas meshës u bekuan edhe ambientet e bibliotekës së re të famullisë së Shkodrës e quajtur Biblioteka “Zoja e Shkodrës”.


Lexoni dhe kete

PANDEMIA NDIKON PËR MIRË TEK REPARTI ZJARRËFIKËS SHKODËR

Pandemia duket se ka ndikuar për mirë tek reparti zjarrëfikës Shkodër. Shefi i sektorit operacional …