MASSAFRA: JU LUTEM, QËNDRONI NË SHTËPI!

Ju lus të qëndroni më shumë në shtëpi, është një sakrficë që kërkohet, që ti rikthehemi normalitetit. Ka qënë kjo thirrja e Arqipeshkvit të Shkodrës Imzot Angelo Massafra gjatë meshës se shenjte nga Katedralja e Shkodrës, e cila u zhvillua pa besimtarë…

Ashtu si edhe meshat e tjera në të gjitha Kishat në vend edhe kjo e kësaj të diele të Krezhmeve u zhvillua pa besimtarë, ndërsa Ipeshkvi Massafra përsëriti thirrjen që të rrisim besimin në Zot. Mesha u transmetua drejtëpërsëdrejti nga TV Rozafa.

Lexoni dhe kete

TË TJERA PAKO USHQIMORE NGA MYFTINIA SHKODËR

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore këtë të enjte për shoqatën e personave me …