MASSAFRA: TË DIELËN MESHA E PARË ME BESIMTARË

Arqipeshkvi i Dioqezit Shkodër-Pult Imzot Angelo Massafra ka sqaruar se si do mbahen meshat në kishat e Shkodrës, ku shprehet se distancimi social është një shprehje e gabuar pasi duhet të jetë distancimi fizik.

Arqipeshkvi i Shkodrës ishte në inaugurimin e punimeve në ndërtimin e kampanjelit të Kishës së Shën’Kollit në Shkodër, e cila është edhe objekti i parë fetar, i shkatërruar në Shkodër nga regjimi komunist.

Massafra uroi edhe gjithë besimtarët muslimane me rastin e festës së Bajramit.

Lexoni dhe kete

MASAKRA NE LUMIN MAT, REAGON PREFEKTI I LEZHES

Prefekti i Lezhës Gjok Jaku ka pranuar masakren që i është bërë Lumit Mat nga …