Monday , 28 September 2020

MATERNITETI LEZHE, DEDA: KUSHTE SKANDALOZE DHE MUNGESE ILAÇESH

Skandaloze dhe të mjerueshme i ka cilësur kushtet ne maternitetin e Lezhes deputetja e partise demokratike ne kete qark Albina Deda.
Ajo ka inspektuar nga afër ambjentet e brendshme te ketij materniteti nga ku deklaroi se perkunder mashtrimeve te Rames dhe ministrit tij te shendetsise Beqja, ne Lezhe jo vetem qe nuk ka shendetsi falas, por ka mungesë te ilaceve më elementare.
Depuetja Albina Deda ishte ne Lezhe si pjese e departamentit te shendetsise prane partise demokratike, te cilet kane patur nje takim me mjeke te qarkut per te diskutuar platformen per shendetsise si dhe per te marre sugjerimet e tyre.

Lexoni dhe kete

STUHIA SHKAKTON DĂ‹ME TĂ‹ MĂ‹DHA NĂ‹ SHKODĂ‹R

Stuhia e sĂ« premtes nĂ« mbrĂ«mje dhe e orĂ«ve tĂ« para tĂ« sĂ« shtunĂ«s ka …