Wednesday , 2 December 2020
Breaking News

MBESHTETJE FAMILJEVE NE NEVOJE NE KURBIN

Në kuadër të aktiviteteve humanitare, Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë ju është gjendur pranë familjeve në nevojë në zonen e Kurbinit. 50 familje me fëmijë jetim të prekur dhe nga tërmeti i 26 nëntorit të vitit 2019-të u mbështeten me pako ushqimore, duke ju lehtësuar sadopak vështiresitë ekonomike që ato kanë.

Këto ndihma u mundësuan falë bashkëpunimit të Këshillit Ndërfetar të Shqipërisë me partnerë ndërkombëtarë, ndërsa shpërndarja e tyre u bë në prani të përfaqësuesve të komuniteteve fetare dhe shoqërisë civile.

Mbështetja për familjet në nevojë në Kurbin do të vijojë edhe në të ardhmen, pasi kjo zonë konsiderohet mjaft e varfer dhe nevojat për ndihma janë shumë herë më të mëdha.

Lexoni dhe kete

“SOT PËRBALLEMI ME SFIDA TË SHUMTA”

Sot përballemi me sfida të shumta, me goditje ndaj fesë tonë, siç janë edhe fushatat …