Saturday , 20 January 2018

MBETJET NE LIQENIN E SHKODRES, DUHET NDERGJEGJESIM NGA QYTETARET

Liqeni i Shkodres ka nje problematike te mbeturinave dhe nje gje e tille pranohet edhe nga vete drejtori i Turizmit ne Bashkine Shkoder, Gentian Mema. Por, sipas Memes Bashkia Shkoder ofron sherbimin e pastrimit dhe ka akoma vend per permiresim cilesor sidomos ne shtimin e kontiniereve. Por, me kryesorja sipas tij eshte se vecanarisht duhet nje ndergjegjesim nga qytetaret, te cilet nuk duhet ti hedhin mbetjet ne liqen apo brigjeve te tij.

Duhet theksuar se liqeni i Shkodres ka pesuar nje ulje te ndjeshme te pushuesve ne vitet e fundit, si shkak i mbushjes me mbeturina te tij.

Lexoni dhe kete

TREGTARET TEK KISHA E LAÇIT NE SHENJESTREN E POLICISE

Tregtaret ambulant që operojnë në ambjentet përreth Kishës së Shna Ndout në qytetin e Laçit, …