MBETJET PROBLEM PER FSHATIN KTOSH NE M. MADHE

Mungesa e kontiniereve ne fshatin Ktosh te njesise administrative te Gruemires ne bashkine Malesi e Madhe ben qe ky fshat te mos kete pastrim te territorit ndonese paguan nje takse per kete sherbim.

Banoret ankohen se akumulimi i mbeturinave krijon rrezik infeksionesh per ta.

Edhe pse njesia administrative Gruemire disponon kontinierete pastrimit ajo deri me tani ika lene stok duke mos ishperndare neper fshatra gje kjo e cila nenkupton se njesia dhe bashkia Malesi e Madhe nuk po menaxhon situaten e mbetjeve sic kishte premtuar. Me rritjen e temperaturave situata e pastrimit perben nje rrezik serioz per shendetin e ketyre banoreve.

Lexoni dhe kete

“MIRËNJOHJA E QYTETIT” PËR HAXHI FEJZI ZAGANJORIN

Myftinia Shkodër dhe Këshilli i Bashkisë Shkodër kanë organizuar pasditën e së premtes ceremoninë e …