Friday , 22 October 2021

MBETURINAT NË LIQENIN E SHKODRËS, “VIJA E VRAKËS” NDOTËSI MË I MADH NË PJESËN E SIPËRME TË LIQENIT

Me vite depozitohen mbeturina në bregun e liqenit të Shkodrës, ndersa institucionet duken se e kanë harruar këtë pikë.

Janë peshkatarët e kësaj zone që tregojnë se çdo dite depozitohen mbetje dhe se askush nuk e vret mendjen që të ndryshoje situatën.

Vija e Vrakës është ndër ndotësit më të mëdhej të Liqenit të Shkodrës ku fshtatra të tërë hedhin mbeturina…

Mbeturinat në liqenin e Shkodrës depozitohen çdo ditë, ndërsa brigjet e këtij baseni ujembledhës më të madhit në Ballkan janë kthyer në landfille.

Vija e Vrakës, përroi që ndan Shkodren me Malësinë e Madhe duket se nuk vëzhgohet nga akush dhe gjëndja është alarmante në këtë pjesë.

Lexoni dhe kete

“TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR DREJT KAPITULLIMIT”

Që nga data 8 gusht, kur u organizua protesta për shërbimin e transportit urban, situata …