Monday , 16 September 2019

MBETURINAT “PUSHTOJNE” PLAZHIN E VELIPOJES

Nderkohe qe bregdetet e tjera kane nisur serjozisht punen per pastrimin e plazheve  Velipoja mbreterohet nga ndertimet dhe mbeturinat. Ne kohen kur turistet ditore nisin te frekuentojne plazhin e Velipojes kjio e fundit duket mjaft larg realitetit veror. Mbeturina qe kane pushtuar te gjithe vijen bregdetare dhe te japin pershtypjen se nuk jane pastruar me vite te tera

Ne fakt kjo eshte nje pamje qe nuk I shkon aspak Velipojes ne mes te muajt prill e aq me pak kur deklaratat kane ardhur muaj me pare se plazhi e Velipojes do te pastrohet qe ne muajn mars

Vetem pak jave na ndajne nga hapja zyrtare e sezonit turistik, megjithate kjo nuk I ka shqetesuar as Komunen e Velipojes dhe as institucione te tjera qe e mbikqyrin kete plazh per te nisur pastrimin e tij. Duket se kete vit  venendja do te zhvendoset tek fushata elektorale duke e lene ne plan te dyte pastrimin e plazhit verior.

Lexoni dhe kete

VITI I RI SHKOLLOR, 200 MIJĂ‹ NXĂ‹NĂ‹S MĂ‹ PAK NĂ‹ BANKA KĂ‹TĂ‹ VIT

Tkurrja e popullsisĂ« po ndikon drejtpĂ«rsĂ«drejti nĂ« sektorin e arsimit nĂ« vend, pasi çdo vit …