MBI 500 LINDJE NË MATERNITETIN E SHKODRËS NË PERIUDHËN E PANDEMISË

Që nga data 9 mars, kur është shënuar rasti i parë me Covid-19 në vend, e deri më tani, në maternitetin e Shkodrës kanë lindur mbi 500 bebe. Një gjë e tillë u bë e ditur për TV Rozafa nga Senad Halluni, shef i Shërbimit obstretik-gjinekologjik në Shkodër.

Halluni u ndal tek masat që janë ndërmarrë në situatën e pandemisë.

Në fund e ka edhe një mesazh…

Situata duket e qetë pranë këtij reparti, edhe pse rastet pozitive me virus nuk kanë munguar në Spitalin Rajonal të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

LAÇI VIJON TE MBETET PA SPITAL

Këto janë pamjet e shembjes së spitalit te Laçit të dëmtuar nga tërmeti i nëntorit. …