Mbikalmet ne shina te trenave “alarm rreziku”

Mbikalime qe vendosen sipas deshires se qytetetareve per te patur me te kehte kalimin  ne anen tjeter te rruges. Mirpoi keto kalime te shkurta kane qene dhe burim aksidentesh ne jo pak raste. Ky problem evidentohet edhe nga pergjegjesi I transportit hekurudhor per rajonin e Shkodres Vladimir Sterkaj

Stacioni hekurudhor prej kohes eshte bragetisur nga udhetaret. I pyetur nese eshte çmimi I larte I biletes arsya kryesore, Sterkaj pergjigjet

Investimet ne transportin hekurudhor ka dekada qe nuk ekzistojne, ndersa pergjegjesi  Sterkaj konfirmon se as kete vit do te kete. Duke konfirmuar se amortizimi I shinave eshte nje nder arsyet kryesore trenat nuk do te kene me shkelqimin e dikurshem.

Transporti hekurudhor drejt se ardhmes mbete vetem nje afishin I shkruar ne trena pasi realiteti I tyre eshte larg se ardhmes

Lexoni dhe kete

AKU KONTROLLE EDHE NE FAST FOOD-e, NJE SUBJEKT NE SHENGJIN…

Kontrollet e Autoritetit KombĂ«tar tĂ« Ushqimit nĂ« kuadĂ«r tĂ« masave pĂ«r mbarĂ«vajtjen e sezonit turistik …