Tuesday , 16 January 2018

MBLEDHJA E ASAMBLESE SE KESHILLIT TE PAQES NE SHKODER

Pasditen e se Premtes eshte organizuar ne qytetin e Shkodres mbledhja e Asamblese se Keshillit te Paqes. Ne kete takim u mbajten edhe zgjedhje te reja te organizates per qytetin e Shkodres si edhe u be nje bilanc per aktivitetet 2-vjecare te Federates se Paqes Universale.

Skender Strica, kryetar i Keshillit te Paqes ne Shkoder, tha se kjo eshte nje organizate qe ka si synim bashkimi e rracave, e besimeve fetare dhe paqen. Sipas tij, aktivitete te tilla duhet te kete edhe ne vazhdimesi dhe kjo eshte nje organizate jashte politikes.

Federata e Paqes Universale eshte nje federate e njohur edhe nga Kombet e Bashkuara. Ndersa, selia qendrore e kesaj federate ndodhet ne Korene e Jugut.

Lexoni dhe kete

SHTYHET ME 2 DITE APLIKIMI PER SKEMEN E RE TE NDIHMES EKONOMIKE

Aplikimi për ndihmën ekonomike sipas skemës së re ka bërë që Ministria e Mirëqenies sociale …