MBLEDHJA E KËSHILLIT BASHKIAK SHKODËR

Pasditën e së enjtes është organizuar mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak Shkodër. Pika që solli më shumë diskutime ishte ajo për dhënie pëlqimi për dhënie me qera të Kinema Millenium në qytetin e Shkodrës, me afat 10-vjeçar.

Për këtë, kryebashkiakja Voltana Ademi, tha se kontrata ekzistuese nuk është lidhur nga Bashkia Shkodër.

Por, në fund të diskutimeve, u shty miratimi i kësaj pike për mbledhjen e radhës. Ndërkohë, në pikat e tjera të rendit të ditës, dy pika u miratuan, ndërkohë tre të tjera nuk u diskutuan.

Lexoni dhe kete

LAÇI VIJON TE MBETET PA SPITAL

Këto janë pamjet e shembjes së spitalit te Laçit të dëmtuar nga tërmeti i nëntorit. …