MBLEDHJA E KESHILLIT BASHKIAK SHKODER

Pasditën e së enjtes është zhvilluar mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak Shkodër. Në rendin e ditës ishin parashikuar 11 pika dhe të gjitha u miratuan nga këshilltarët e pranishëm edhe pse në disa prej tyre kishte vota abstenim. Por, një nga pikat që solli debate ishte ajo për planin lokal për veprimin e zhurmave në mjedis. Në fjalën e saj, kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi tha se plani është një instrument rregullues dhe vuri në dukje një gabim të ministrit Klosi.

Në lidhje me këtë plan reagoi edhe këshilltari Fatlum Nurja.

Gjatë kësaj mbledhje u miratuan edhe përfundimit para afatit të mandatit të këshilltarëve Mirjan Bletaj, Gjovalin Troja dhe Valentine Vuksani.

Lexoni dhe kete

QARKULLIMI ME AUTOMJETE GJATË SË DIELËS

Policia e Shtetit njofton të gjithë qytetarët se nga dita e nesërme do të jenë …