Friday , 15 November 2019
Breaking News

MBLEDHJA E KËSHILLIT BASHKIAK SHKODËR

Mbi 4 orë ka zgjatur mbledhja e dytë e këshillit të ri bashkiak Shkodër. Në një mbledhje që u miratuan të gjitha pikat e rendit të ditës, por nuk mungoi edhe prezantimi i punës së drejtorëve të disa drejtorive të Bashkisë Shkodër, para këshilltarëve të pranishëm në mbledhje.

Në rendin e ditës u diskutuan 8 pika, dhe vetëm njërën prej tyre atë të Vllaznisë u mor vetëm një votë kundër por në fund u miratua edhe ajo. Ndërkohë, edhe në këtë mbledhje nuk ishte e pranishme kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi.

Lexoni dhe kete

BANORËT E KONVIKTIT “SAFET SPAHIA”, PROTESTË PARA BASHKISË

Banorët në konviktin “Safet Spahia” në qytetin e Shkodrës vijojnë të kundërshtojnë zhvendosjen e tyre …