Thursday , 27 February 2020

MBLEDHJA E KËSHILLIT BASHKIAK SHKODËR

2 pika kanë qenë në rend dite në mbledhjen e radhës të Këshillit Bashkiak Shkodër. Pika që kishin të bënin me ndihmën ekonomike dhe u miratuan nga këshilltarët. Këto të fundit diskutuan edhe për disa problematika jashtë rendit të ditës.

Ndërkohë njëri prej këshilltarëve Arbis Vjerdha kërkoi sqarim për mungesën e kryebashkiakes Ademi në mbledhje dhe një përgjigje e mori nga kryetarja e këshillit bashkiak Brisela Kadia.

Mbledhja nisi me 1 minutë heshtje në nderim të viktimave nga tërmeti.

Lexoni dhe kete

FUSHATA E NDËRGJEGJËSIMIT ANTI- KANABIS NË SHKODËR

Si çdo vit, Bashkia e Shkodrës në bashkëpunim me Drejtorinë Vendore të Policisë Shkodër, kanë …