MBLEDHJA E KOMITETIT TË KATËRT TË RINDËRTIMIT

Qeveria shqiptare ka zhvilluar mbledhjen e komitetit të katërt të rindërtimit pas tërmetit të 26-nëntorit. Kryeministri Edi Rama gjatë fjalës së tij ka thënë se një pjesë e madhe e projekteve dhe analizave është kryer.

Ndërkohë ministri i rindërtimit, Arben Ahmetaj, ka folur me gjuhën e shifrave ku ka prezantuar ecurinë e punimeve nga 26 nëntori dhe deri më tani.

Pavarësisht premtimeve të shumta, ende nuk dihet kur do të nis puna për rindërtimin e banesave të reja në zonat e prekura nga tërmeti.

Lexoni dhe kete

“PANAIRI I ARTIZANATIT 2020” NË SHKODËR

E kthyer në traditë tashmë, në Shkodër këtë të mërkurë është organizuar “Panairi i Artizanatit …