Thursday , 12 December 2019

Mbledhja ne prefekture per OSHEE- ne, debate ne prefekture!

Mes debateve dhe toneve te ashpra eshte zhvilluar mbledhja ne prefekture me kryekomunaret e Shkodres. Qellimi I mbledhjes ka qene per te gjetur nje zgjidhje te pershtatshme mbi situaten e krijuar ne kujdesin ndaj klientit si dhe per faljet e debive te banoreve te nenshkodres si kompensim I permbytjeve te vitit 2010

Ndersa drejtori i pergjithshem i OSHEE- se Gledis eliku tha se OSHEE po perballet me radhe te stergjata

Ne fund te takimit Prefekti sqaroj se eshte rene dakort qe ne cdo komune te vihet ne dizpocicion nje punonjes ne menyre qe qytetaret te lidhin kontratat dhe te paguajne debite pa patur nevoje te vijne ne Shkoder

Ne kete menyre duke nisur nga dita e neserme do te reduktohen radhet e stergjata prane kujdesit ndaj klientit.

Lexoni dhe kete

PËRMBYLLEN 16 DITËT E AKTIVIZMIT KUNDËR DHUNËS ME BAZË GJINORE

Bashkia e Shkodrës ka përmbyllur 16 ditët e aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore me …