Wednesday , 25 April 2018

MBLEDHJE “BLIC” NE PREFEKTURE, NE FOKUS KANABISI

Ministria e Brendshme ka urdheruar nisjen e takimeve ne qarqet problematike me fokus luften ndaj kultivimit te bimeve narkotike.. Ndonese me dyer te mbykkura, ne perfundim te saj prefekti i qarkut Shkoder Paulin Radovani pranoi se ka patur debate, por te cilat sherbejne per permiresimin e situates ne rajonin verior.

Radovani ironizoi “justifikimin” me te cilen aktoret loakl vijne ne cdo mbledhje, mungesen e investimeve. Teksa theksoj se droga nuk ka lidhje me kete ceshtje, ndersa kerkoj qe cdo institucion te kryeje detyrat e tij ligjore.

Drejtuesit lokal kane raportuar mbi punen e bere ne keto muaj dhe objektivat per vijimsine. Megjithe permiresimet nga vitet e shkuara serish Shkodra mbetet nje qark problematik persa i perket kultivimit te bimeve narkotike.

Lexoni dhe kete

MBESHTETJA NDAJ FERMEREVE NGA PROJEKTI “AGRO-TURIZEM ALBANIA”

USAID, Ambasada e Suedisë dhe CEED Albania, në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër, organizuan këtë të …